ayol_sajalee

Muhammad amirul bin sajalee

Hidup ibarat lampu isyarathijau jalan dan teruskan hidup๐Ÿผ..kuning slow dan berjaga-jaga๐Ÿฝ...dan merah tunggu bila tiba masa di cabut nyawa๐Ÿผ.

Simpan dalam2 senyuman biar di kenang smpai bila...tak dak apa boleh di beri atau tunjuk kan sesuatu bgi org percaya kan kita so buat tak tau ja....
#makhangpinklady

Simpan dalam2 senyuman biar di kenang smpai bila...tak dak apa boleh di beri atau tunjuk kan sesuatu bgi org percaya kan kita so buat tak tau ja.... #makhangpinklady - 4 days ago

27 Likes
0 Comments
0
Jap2 ada org panggil lah...hahahanat..

Jap2 ada org panggil lah...hahahanat.. - 24 days ago

41 Likes
0 Comments
0
Lagu pun ada tau...hahahahahaha
#kroniy15zr
#fellaracingteam
#flyorstayhome
#bersatudemipersahabatan 
#minatsatuhobi
#flyflytogether 
#restuibu 
#repostkasiupp
#kamixrasict
#kronikroninakal
#kronikelajuan#kapcaimalaya #peminataraishoei #kapcaisado #fellaracing #fellaracingteamfamily #peminatrxz125z #peminat125zr #peminataraishoei#peminaty15z #kapcaimalaya #sukanpermotoran #familiaridergroup #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kamixramai #jenterapejuang #jenterakita @jentera_keriaw
@kakymotor @peminatshoeiarai @125zrfamilia @matkapcai @jentera.repost @killerclownfamilia @kapcaisado @kapcaimalaya

Lagu pun ada tau...hahahahahaha #kroniy15zr #fellaracingteam #flyorstayhome #bersatudemipersahabatan #minatsatuhobi #flyflytogether #restuibu #repostkasiupp #kamixrasict #kronikroninakal #kronikelajuan #kapcaimalaya #peminataraishoei #kapcaisado #fellaracing #fellaracingteamfamily #peminatrxz125z #peminat125zr #peminataraishoei #peminaty15z #kapcaimalaya #sukanpermotoran #familiaridergroup #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kamixramai #jenterapejuang #jenterakita @jentera_keriaw @kakymotor @peminatshoeiarai @125zrfamilia @matkapcai @jentera.repost @killerclownfamilia @kapcaisado @kapcaimalaya - 1 month ago

19 Likes
2 Comments
0
Assalammualaikum...
Selamat pagi semua...
Salam penghulu segala hari...
#fellaracing

Assalammualaikum... Selamat pagi semua... Salam penghulu segala hari... #fellaracing - 1 month ago

33 Likes
1 Comments
0
Birthday boy....semakin jauh tempat yg di tuju semakin cepat usia mengejar...tq pada semua yg wish...dan pada semua yg mendoa kan terima kasih sgt2...kadang2 kita kna belajar sendri kan sbb sampai satu tahap nnt kita sendri jugak....tq for u all love u family..

Birthday boy....semakin jauh tempat yg di tuju semakin cepat usia mengejar...tq pada semua yg wish...dan pada semua yg mendoa kan terima kasih sgt2...kadang2 kita kna belajar sendri kan sbb sampai satu tahap nnt kita sendri jugak....tq for u all love u family.. - 2 months ago

47 Likes
10 Comments
0
Satu lagi naskah hidup aq siap di laksana kan....tq pada yg support fella guy korg memang best....selamat menonton
#kroniy15zr
#fellaracingteam
#flyorstayhome
#bersatudemipersahabatan 
#minatsatuhobi
#flyflytogether 
#restuibu 
#repostkasiupp
#kamixrasict
#kronikroninakal
#kronikelajuan#kapcaimalaya #peminataraishoei #kapcaisado #fellaracing #fellaracingteamfamily #peminatrxz125z #peminat125zr #peminataraishoei#peminaty15z #kapcaimalaya #sukanpermotoran #familiaridergroup #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kamixramai #jenterapejuang #jenterakita  @jentera_keriaw
@kakymotor @peminatshoeiarai @125zrfamilia @matkapcai @jentera.repost @killerclownfamilia @kapcaisado @kapcaimalaya

Satu lagi naskah hidup aq siap di laksana kan....tq pada yg support fella guy korg memang best....selamat menonton #kroniy15zr #fellaracingteam #flyorstayhome #bersatudemipersahabatan #minatsatuhobi #flyflytogether #restuibu #repostkasiupp #kamixrasict #kronikroninakal #kronikelajuan #kapcaimalaya #peminataraishoei #kapcaisado #fellaracing #fellaracingteamfamily #peminatrxz125z #peminat125zr #peminataraishoei #peminaty15z #kapcaimalaya #sukanpermotoran #familiaridergroup #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kamixramai #jenterapejuang #jenterakita @jentera_keriaw @kakymotor @peminatshoeiarai @125zrfamilia @matkapcai @jentera.repost @killerclownfamilia @kapcaisado @kapcaimalaya - 2 months ago

41 Likes
14 Comments
0
Mengejar cinta manusia ni boleh buat hati rebah...so sekarang 2k19 biar dia dtg sendri penat dah.. hahahahah...

Mengejar cinta manusia ni boleh buat hati rebah...so sekarang 2k19 biar dia dtg sendri penat dah.. hahahahah... - 2 months ago

46 Likes
1 Comments
1
Dalam 1 perjuangan x semestinya kau akan tahu kemenangan atau kekalahan...tapi berjuanglah sebelom mengalah sebab perjuangan yang iklas dan jujur pasti ada hasil yang terbaik kita akan cipta dalam hidup ini....
Candid di sawah boskur..
Selamat pagi semua ..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#kroniy15zr
#fellaracingteam
#flyorstayhome
#bersatudemipersahabatan 
#minatsatuhobi
#flyflytogether 
#restuibu 
#repostkasiupp
#kamixrasict
#kronikroninakal
#kronikelajuan#kapcaimalaya #peminataraishoei #kapcaisado #fellaracing #fellaracingteamfamily #peminatrxz125z #peminat125zr #peminataraishoei#peminaty15z #kapcaimalaya #sukanpermotoran #familiaridergroup #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kamixramai #jenterapejuang #jenterakita  @jentera_keriaw
@kakymotor @peminatshoeiarai @125zrfamilia @matkapcai @jentera.repost @killerclownfamilia @kapcaisado @kapcaimalaya

Dalam 1 perjuangan x semestinya kau akan tahu kemenangan atau kekalahan...tapi berjuanglah sebelom mengalah sebab perjuangan yang iklas dan jujur pasti ada hasil yang terbaik kita akan cipta dalam hidup ini.... Candid di sawah boskur.. Selamat pagi semua .. #kroniy15zr #fellaracingteam #flyorstayhome #bersatudemipersahabatan #minatsatuhobi #flyflytogether #restuibu #repostkasiupp #kamixrasict #kronikroninakal #kronikelajuan #kapcaimalaya #peminataraishoei #kapcaisado #fellaracing #fellaracingteamfamily #peminatrxz125z #peminat125zr #peminataraishoei #peminaty15z #kapcaimalaya #sukanpermotoran #familiaridergroup #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kamixramai #jenterapejuang #jenterakita @jentera_keriaw @kakymotor @peminatshoeiarai @125zrfamilia @matkapcai @jentera.repost @killerclownfamilia @kapcaisado @kapcaimalaya - 2 months ago

46 Likes
2 Comments
3
Jarang x penuh petronas ni kan...hahahahahahahaha

Jarang x penuh petronas ni kan...hahahahahahahaha - 2 months ago

36 Likes
0 Comments
0
Biar pun x ramai janji kami puas sbb jnji dgn manusia mudah melupakan...
Fella racing in penang...
Selamat petang guy๐Ÿ˜Ž..
#kroniy15zr
#fellaracingteam
#flyorstayhome
#bersatudemipersahabatan 
#minatsatuhobi
#flyflytogether 
#restuibu 
#repostkasiupp
#kamixrasict
#kronikroninakal
#kronikelajuan#kapcaimalaya #peminataraishoei #kapcaisado #fellaracing #fellaracingteamfamily #peminatrxz125z #peminat125zr #peminataraishoei#peminaty15z #kapcaimalaya #sukanpermotoran #familiaridergroup #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kamixramai #jenterapejuang #jenterakita  @jentera_keriaw
@kakymotor @peminatshoeiarai @125zrfamilia @matkapcai @jentera.repost @killerclownfamilia @kapcaisado @kapcaimalaya

Biar pun x ramai janji kami puas sbb jnji dgn manusia mudah melupakan... Fella racing in penang... Selamat petang guy๐Ÿ˜Ž.. #kroniy15zr #fellaracingteam #flyorstayhome #bersatudemipersahabatan #minatsatuhobi #flyflytogether #restuibu #repostkasiupp #kamixrasict #kronikroninakal #kronikelajuan #kapcaimalaya #peminataraishoei #kapcaisado #fellaracing #fellaracingteamfamily #peminatrxz125z #peminat125zr #peminataraishoei #peminaty15z #kapcaimalaya #sukanpermotoran #familiaridergroup #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kamixramai #jenterapejuang #jenterakita @jentera_keriaw @kakymotor @peminatshoeiarai @125zrfamilia @matkapcai @jentera.repost @killerclownfamilia @kapcaisado @kapcaimalaya - 2 months ago

37 Likes
0 Comments
1
Part 3

Part 3 - 2 months ago

16 Likes
0 Comments
0
Part 2

Part 2 - 2 months ago

13 Likes
0 Comments
0
Jom layan video kawin plak hari ni... part 1....

Jom layan video kawin plak hari ni... part 1.... - 2 months ago

24 Likes
5 Comments
0
Bila dalam sedara mara kau otak lebih masuk air...hahahahahaha...be like...
Selamat pengantin baru ye...semoga kekal ke anak cucu dan till jannah..aamiin....
Masih bercuti geng....

Bila dalam sedara mara kau otak lebih masuk air...hahahahahaha...be like... Selamat pengantin baru ye...semoga kekal ke anak cucu dan till jannah..aamiin.... Masih bercuti geng.... - 2 months ago

19 Likes
0 Comments
0
Ada lah dri tak de....just fun for today...new year mcm x nmpak jalan je๐Ÿ˜•...tc you guys...
#kroniy15zr
#fellaracingteam
#flyorstayhome
#bersatudemipersahabatan 
#minatsatuhobi
#flyflytogether 
#restuibu 
#repostkasiupp
#kamixrasict
#kronikroninakal
#kronikelajuan#kapcaimalaya #peminataraishoei #kapcaisado #fellaracing #fellaracingteamfamily #peminatrxz125z #peminat125zr #peminataraishoei#peminaty15z #kapcaimalaya #sukanpermotoran #familiaridergroup #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kamixramai #jenterapejuang #jenterakita  @jentera_keriaw
@kakymotor @peminatshoeiarai @125zrfamilia @matkapcai @jentera.repost @killerclownfamilia @kapcaisado @kapcaimalaya

Ada lah dri tak de....just fun for today...new year mcm x nmpak jalan je๐Ÿ˜•...tc you guys... #kroniy15zr #fellaracingteam #flyorstayhome #bersatudemipersahabatan #minatsatuhobi #flyflytogether #restuibu #repostkasiupp #kamixrasict #kronikroninakal #kronikelajuan #kapcaimalaya #peminataraishoei #kapcaisado #fellaracing #fellaracingteamfamily #peminatrxz125z #peminat125zr #peminataraishoei #peminaty15z #kapcaimalaya #sukanpermotoran #familiaridergroup #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kamixramai #jenterapejuang #jenterakita @jentera_keriaw @kakymotor @peminatshoeiarai @125zrfamilia @matkapcai @jentera.repost @killerclownfamilia @kapcaisado @kapcaimalaya - 2 months ago

34 Likes
15 Comments
0
Bru tgok cerita nye...setahun berlalu...hahahaha...rindu nak shoot lah....tah lah...ada rezeki ada...
#isterikumembesar

Bru tgok cerita nye...setahun berlalu...hahahaha...rindu nak shoot lah....tah lah...ada rezeki ada... #isterikumembesar - 2 months ago

42 Likes
9 Comments
0
Bismillah....selamat pagi semua๐Ÿค—..

Bismillah....selamat pagi semua๐Ÿค—.. - 3 months ago

25 Likes
0 Comments
0
Morning fella racing...๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
#kroniy15zr
#fellaracingteam
#penjelajahkota
#setsetkito
#flyorstayhome
#bersatudemipersahabatan 
#minatsatuhobi
#flyflytogether 
#restuibu 
#repostkasiupp
#kamixrasict
#kronikroninakal
#kronikelajuan#kapcaimalaya #peminataraishoei #kapcaisado #fellaracing #fellaracingteamfamily #peminatrxz125z #peminat125zr #peminataraishoei#peminaty15z #kapcaimalaya #sukanpermotoran #familiaridergroup #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kamixramai #jenterapejuang #jenterakita  @jentera_keriaw
@kakymotor @peminatshoeiarai @125zrfamilia @matkapcai @jentera.repost @killerclownfamilia @kapcaisado @kapcaimalaya

Morning fella racing...๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ #kroniy15zr #fellaracingteam #penjelajahkota #setsetkito #flyorstayhome #bersatudemipersahabatan #minatsatuhobi #flyflytogether #restuibu #repostkasiupp #kamixrasict #kronikroninakal #kronikelajuan #kapcaimalaya #peminataraishoei #kapcaisado #fellaracing #fellaracingteamfamily #peminatrxz125z #peminat125zr #peminataraishoei #peminaty15z #kapcaimalaya #sukanpermotoran #familiaridergroup #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kamixramai #jenterapejuang #jenterakita @jentera_keriaw @kakymotor @peminatshoeiarai @125zrfamilia @matkapcai @jentera.repost @killerclownfamilia @kapcaisado @kapcaimalaya - 3 months ago

41 Likes
1 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.