aireneafzan

Airene Rahman

Amboiiii..kemain kecik2 ambik gambar da pandai silang2 kaki..dr kecik kuat fefeeling..patut la smp ke tua fefeeling je kje nyaaa..hahahahaha.. #bagicanla 
#zamankanakkanak 
#kecikkecikdahpandai

Amboiiii..kemain kecik2 ambik gambar da pandai silang2 kaki..dr kecik kuat fefeeling..patut la smp ke tua fefeeling je kje nyaaa..hahahahaha.. #bagicanla #zamankanakkanak #kecikkecikdahpandai - 9 hours ago

16 Likes
0 Comments
0
46/365 of 2019

Memenangkan hatiku bukanlah satu hal yg mudah
Kau berhasil membuat ku xbisa hidup tanpamu
Menjaga cinta itu satu hal mudah
Namun sedetik pn xpernah kau berpaling dariku
Beruntungnya aku dimiliki kamu
Kamu adalah bukti dr indah nya paras dan hati
Kau jd harmoni saat ku bernyanyi
Tentang terang dan gelapnya hidup ini
Kaulah bentuk terindah dr baik nya tuhan padaku
Waktu tak mengusaikan indahmu
Kau lelaki terhebat bagiku..
Tolong kamu cam kan itu.. **Sebab tu kite xcelebrate valentine day(lagipun bukan budaya dan kepercayaan kite pun..)
13hb feb tarikh mama pergi meninggalkan kami..15feb besday encek suami..so xde makna pn 14 feb tu..an..an..an.. ***Selamat hari lahir encek suami..semoga abang dipanjang umur..supaya abang boleh menjaga isteri demok abg ni..diberi kesihatan yg baik supaya abg cukup fit bila nk urut kaki org ni tetiap malam(tp sejak ai da kurg ckit berat ni..da kurg sakit kaki..alhamdullillah..) diberi rezeki seperti air yg mengalir supaya kite boleh menyelesaikan hutang2 kite..abg boleh membantu menyenangkan keluarga abg dan of course la meneruskan kehidupan bersama isterimu ini dgn lebih baik..semoga abg dpt job back to back..jadinya boleh la bg duit belanja kt kite lebih sikit..i love you sayang..hadiah nnt claim kemudian..aci tak..hehehehe.. #selamatharitua
#happybirthdaysayang
#jangannaklifebeginat40sgt
#abangnikakakpunya 
#lelakiinipemilikhatiku 
#sipencurihatikušŸ’•šŸ’• #cintahatisaya 
#mysyurga 
#myfruitheart 
#sayangbanyakbanyak 
#sayangsampaibilabila 
#acahacahsuwit 
#iloveu
#budakmuncit

46/365 of 2019 Memenangkan hatiku bukanlah satu hal yg mudah Kau berhasil membuat ku xbisa hidup tanpamu Menjaga cinta itu satu hal mudah Namun sedetik pn xpernah kau berpaling dariku Beruntungnya aku dimiliki kamu Kamu adalah bukti dr indah nya paras dan hati Kau jd harmoni saat ku bernyanyi Tentang terang dan gelapnya hidup ini Kaulah bentuk terindah dr baik nya tuhan padaku Waktu tak mengusaikan indahmu Kau lelaki terhebat bagiku.. Tolong kamu cam kan itu.. **Sebab tu kite xcelebrate valentine day(lagipun bukan budaya dan kepercayaan kite pun..) 13hb feb tarikh mama pergi meninggalkan kami..15feb besday encek suami..so xde makna pn 14 feb tu..an..an..an.. ***Selamat hari lahir encek suami..semoga abang dipanjang umur..supaya abang boleh menjaga isteri demok abg ni..diberi kesihatan yg baik supaya abg cukup fit bila nk urut kaki org ni tetiap malam(tp sejak ai da kurg ckit berat ni..da kurg sakit kaki..alhamdullillah..) diberi rezeki seperti air yg mengalir supaya kite boleh menyelesaikan hutang2 kite..abg boleh membantu menyenangkan keluarga abg dan of course la meneruskan kehidupan bersama isterimu ini dgn lebih baik..semoga abg dpt job back to back..jadinya boleh la bg duit belanja kt kite lebih sikit..i love you sayang..hadiah nnt claim kemudian..aci tak..hehehehe.. #selamatharitua #happybirthdaysayang #jangannaklifebeginat40sgt #abangnikakakpunya #lelakiinipemilikhatiku #sipencurihatiku #cintahatisaya #mysyurga #myfruitheart #sayangbanyakbanyak #sayangsampaibilabila #acahacahsuwit #iloveu #budakmuncit - 1 day ago

30 Likes
0 Comments
0
Kalau encek suami g mendobi..dia siap2 cek dlm poket2 kuarkan segala tisu..kertas dlm poket suar(selalunya bahan2 bukti tu dlm poket suar kakak laa..) Ni kalau kakak yg g dobi..men masuk je dlm mesin..nasib baik brother yg kemudian nk pakai mesin tu..jumpa duit rm10 tu dlm mesin n terus dtg "saya rasa ni duit awak la" siap dgn tisu2 tu dia bg..šŸ˜œšŸ˜œšŸ˜œ **kite da g dobi laaa..sampai2 je dr kampung td terus ke dobi tau..takut kne sound apa plk esok..hhahahaha.. #enceksuamiwork
#mendobi

Kalau encek suami g mendobi..dia siap2 cek dlm poket2 kuarkan segala tisu..kertas dlm poket suar(selalunya bahan2 bukti tu dlm poket suar kakak laa..) Ni kalau kakak yg g dobi..men masuk je dlm mesin..nasib baik brother yg kemudian nk pakai mesin tu..jumpa duit rm10 tu dlm mesin n terus dtg "saya rasa ni duit awak la" siap dgn tisu2 tu dia bg.. **kite da g dobi laaa..sampai2 je dr kampung td terus ke dobi tau..takut kne sound apa plk esok..hhahahaha.. #enceksuamiwork #mendobi - 2 days ago

20 Likes
1 Comments
0
45/365 of 2019

Semggu shooting da macam2 ko makan kan..jgn ckp gula..segala mak nenek benda manis ko tibai kan..so..hr ni..jom kite start balik..
30days challenge..ni berat starting 82.5(nak malu bossku nk tunjuk berat sendiri..da mmg berat kan..hehehehe)cukup 30hari kite timbang balik.. **semoga kakak terus istiqomah la..xnk kurus pun..cuma xnk sakit je..kalau kite xjaga diri kite..sapa lagi kan.. ***ada tips sikit tu..kalau sapa2 nk follow.. ****kalau pakai bengkung @nody_slimmingbelt lepas sapu krim panas kt perut(xnk sapu pn xpe) akan lagi cepat kenyang bila makan..xcaya meh try..hehehehe.. #semogaterusistiqomah
#taknakkurusnaksihat 
#30dayschallenge 
#kalaukitatakjagadirikitasapalaginakjaga 
#nosugarchallenge 
#nofastfoodchallenge 
#nodyslimmingbelt

45/365 of 2019 Semggu shooting da macam2 ko makan kan..jgn ckp gula..segala mak nenek benda manis ko tibai kan..so..hr ni..jom kite start balik.. 30days challenge..ni berat starting 82.5(nak malu bossku nk tunjuk berat sendiri..da mmg berat kan..hehehehe)cukup 30hari kite timbang balik.. **semoga kakak terus istiqomah la..xnk kurus pun..cuma xnk sakit je..kalau kite xjaga diri kite..sapa lagi kan.. ***ada tips sikit tu..kalau sapa2 nk follow.. ****kalau pakai bengkung @nody_slimmingbelt lepas sapu krim panas kt perut(xnk sapu pn xpe) akan lagi cepat kenyang bila makan..xcaya meh try..hehehehe.. #semogaterusistiqomah #taknakkurusnaksihat #30dayschallenge #kalaukitatakjagadirikitasapalaginakjaga #nosugarchallenge #nofastfoodchallenge #nodyslimmingbelt - 2 days ago

26 Likes
4 Comments
0
Baru balik ambik stok bengkung viral ni..sapa punye @nody_slimmingbelt ni..angkat tangan..malam sikit kakak g buat delivery ye.. #bengkungmoden
#bengkungmampumilik 
#takmahalpun 
#kakakpromotebarangbaikje

Baru balik ambik stok bengkung viral ni..sapa punye @nody_slimmingbelt ni..angkat tangan..malam sikit kakak g buat delivery ye.. #bengkungmoden #bengkungmampumilik #takmahalpun #kakakpromotebarangbaikje - 3 days ago

18 Likes
1 Comments
0
43/365 of 2019

Tipu la klu kata xsebak..tipu jugak klu kata sebak je..sebab da mengalir2 air mata..diaorg ni da dekat setahun xjumpa..so bila jumpa tu bercampur baur2 la perasaan tu..rindu + happy tgk bestie nk g umrah + sedih..segala bagai laaa..korg jaga diri kt sana..lambai2 la aku kt sana k..doakan aku dgn kak ngah cepat2 dpt baby.. **aku da maafkan korg..xde simpan pape dah..cuma simpan satu harapan supaya kite boleh mcm dlu..walau apa pun aku tetap sayang korg.. #semogaselamatpergidanbalikšŸ˜Š 
#semogamendapatumrahyangmabrur 
#akusayangkorang 
#kawansampaibilabila 
#sayangbanyakbanyak 
#sayangsampaibilabila 
#bestfriend 
#bestie 
#doakanyangbaikbaik

43/365 of 2019 Tipu la klu kata xsebak..tipu jugak klu kata sebak je..sebab da mengalir2 air mata..diaorg ni da dekat setahun xjumpa..so bila jumpa tu bercampur baur2 la perasaan tu..rindu + happy tgk bestie nk g umrah + sedih..segala bagai laaa..korg jaga diri kt sana..lambai2 la aku kt sana k..doakan aku dgn kak ngah cepat2 dpt baby.. **aku da maafkan korg..xde simpan pape dah..cuma simpan satu harapan supaya kite boleh mcm dlu..walau apa pun aku tetap sayang korg.. #semogaselamatpergidanbalik #semogamendapatumrahyangmabrur #akusayangkorang #kawansampaibilabila #sayangbanyakbanyak #sayangsampaibilabila #bestfriend #bestie #doakanyangbaikbaik - 4 days ago

24 Likes
0 Comments
0
Terima kasih semua yg sentiasa ada disisi ketika susah ai...semoga Allah memberi kalian rezeki seperti air yg mengalir..i love u all.. #terimakasihsentiasadisisi 
#susahsenangbersama 
#kawanmenangissukardicari

Terima kasih semua yg sentiasa ada disisi ketika susah ai...semoga Allah memberi kalian rezeki seperti air yg mengalir..i love u all.. #terimakasihsentiasadisisi #susahsenangbersama #kawanmenangissukardicari - 5 days ago

26 Likes
1 Comments
0
40/365 of 2019

Xdpt bawak..dpt pegang kunci pun jadi laaa.. **berangan xkena bayar kan.. #keretaidamankakak
#berangandulu
#manatauadarezeki 
#rezekiallahbagi 
#rezekiallahdahtulisuntukkita

40/365 of 2019 Xdpt bawak..dpt pegang kunci pun jadi laaa.. **berangan xkena bayar kan.. #keretaidamankakak #berangandulu #manatauadarezeki #rezekiallahbagi #rezekiallahdahtulisuntukkita - 7 days ago

22 Likes
0 Comments
0
Sementara watson tgh sale ni..meh la kite topup2 ckit eyeliner dgn mascara tu..walaupun ada je stok lagi..saja tmbah2 lagi..hehehehehe.. **sapa kata makeup artis kene pakai barang mekap mahal2..biar  pakai brg murah..asalkan masa scene2 nangis xde la cecomot artis tu..so kakak pakai eyeliner dgn mascara silkygirl ni je..nangis la macam mana pun..eh..cop..masacara dr @norafurla pun best tau..xsmudge.. #makeupartist 
#makeupartistmalaysia 
#makandamkampungje 
#biarpakaibarangmurahbukankitanampakmurah 
#silkygirl 
#kakakpromotebarangbaikje

Sementara watson tgh sale ni..meh la kite topup2 ckit eyeliner dgn mascara tu..walaupun ada je stok lagi..saja tmbah2 lagi..hehehehehe.. **sapa kata makeup artis kene pakai barang mekap mahal2..biar pakai brg murah..asalkan masa scene2 nangis xde la cecomot artis tu..so kakak pakai eyeliner dgn mascara silkygirl ni je..nangis la macam mana pun..eh..cop..masacara dr @norafurla pun best tau..xsmudge.. #makeupartist #makeupartistmalaysia #makandamkampungje #biarpakaibarangmurahbukankitanampakmurah #silkygirl #kakakpromotebarangbaikje - 13 days ago

19 Likes
6 Comments
0
Besday "boy" request nk makan sup gear box..sekali sampai..hambikkkk..kemain bosar..kihkihkih.. **apa saja untuk ayah..andai itu dpt membahagiakan..kak long xminta banyak..mintak doa je dr ayah..doakan kak long cecepat jd kaya..hehehehe..doakan kak long cecepat dpt bby..diberikan rezeki seperti air yg mengalir dan kak long dipermudahkan urusan utk membayar segala hutang piutang..hehehehe.. ***nasib baik kak ngah xde facebook..so rahsia ini selamat la..kite2 je tau..hahahahaha.. #iloveyoueternity 
#cintahatisaya 
#myfirstlove 
#mysyurga 
#mysuperhero 
#sayangbanyakbanyak 
#sayangsampaibilabila 
#happybirthday 
#themanwhowillalwayshavemyheart 
#themanwhowillneverbreakmyheart 
#themanwhowillneverhurtme 
#alwaysbeurlittlegirl

Besday "boy" request nk makan sup gear box..sekali sampai..hambikkkk..kemain bosar..kihkihkih.. **apa saja untuk ayah..andai itu dpt membahagiakan..kak long xminta banyak..mintak doa je dr ayah..doakan kak long cecepat jd kaya..hehehehe..doakan kak long cecepat dpt bby..diberikan rezeki seperti air yg mengalir dan kak long dipermudahkan urusan utk membayar segala hutang piutang..hehehehe.. ***nasib baik kak ngah xde facebook..so rahsia ini selamat la..kite2 je tau..hahahahaha.. #iloveyoueternity #cintahatisaya #myfirstlove #mysyurga #mysuperhero #sayangbanyakbanyak #sayangsampaibilabila #happybirthday #themanwhowillalwayshavemyheart #themanwhowillneverbreakmyheart #themanwhowillneverhurtme #alwaysbeurlittlegirl - 14 days ago

21 Likes
0 Comments
0
33/365 of 2019

Gigih la kak long menyocok kan lilin atas kek yg seslice tu(bukan xnk beli yg besar..tp nnt bukan ada org nk makan pun..) gigih jugak la nyalakan lilin dlm kete..pastu acah2 la buat seperais..nmpk la jugak muka terkejut ayah kan..hahahahaha.. **untung la dpt menantu yg menyokong pak metua merokok..hahahah.. Happy birthday again daddy..i love u eternity.. #happybirthday 
#cintahatisaya 
#mysyurga 
#myfirstlove 
#mysuperhero 
#iloveyoueternity 
#sayangbanyakbanyak 
#sayangsampaibilabila

33/365 of 2019 Gigih la kak long menyocok kan lilin atas kek yg seslice tu(bukan xnk beli yg besar..tp nnt bukan ada org nk makan pun..) gigih jugak la nyalakan lilin dlm kete..pastu acah2 la buat seperais..nmpk la jugak muka terkejut ayah kan..hahahahaha.. **untung la dpt menantu yg menyokong pak metua merokok..hahahah.. Happy birthday again daddy..i love u eternity.. #happybirthday #cintahatisaya #mysyurga #myfirstlove #mysuperhero #iloveyoueternity #sayangbanyakbanyak #sayangsampaibilabila - 14 days ago

20 Likes
0 Comments
0
Bila kt sogo ada sale..member ko plk mengirim kan comforter yg 50hengget ni.. Encek suami : "Kite balik naik tren..xpe ke nk bawak comforter besar2 ni naik tren"
Me : "tu la abg ni..u dont know nothing about fashion..skrg ni mmg tgh in la bawak beg besar2 gedabak gni..nak malu apa bossku..hahahahaha" **saja nk bgtau..sogo ada sales hr ni last..comforter ni..875tc..rm50 sajerkk..tapi warna dark chocolate ni je la..
**bra..brand audrey yg selai rm89 tu..5helai rm100..tp xde yg saiz besar la..yg kecil2 cup b tu ada la..dan byk lagi sales yg smp 80% ***pasni kakak da boleh jd personal shopper ke camner ni.. #sogosale 
#kakaktolongbelikan 
#nakmaluapabossku

Bila kt sogo ada sale..member ko plk mengirim kan comforter yg 50hengget ni.. Encek suami : "Kite balik naik tren..xpe ke nk bawak comforter besar2 ni naik tren" Me : "tu la abg ni..u dont know nothing about fashion..skrg ni mmg tgh in la bawak beg besar2 gedabak gni..nak malu apa bossku..hahahahaha" **saja nk bgtau..sogo ada sales hr ni last..comforter ni..875tc..rm50 sajerkk..tapi warna dark chocolate ni je la.. **bra..brand audrey yg selai rm89 tu..5helai rm100..tp xde yg saiz besar la..yg kecil2 cup b tu ada la..dan byk lagi sales yg smp 80% ***pasni kakak da boleh jd personal shopper ke camner ni.. #sogosale #kakaktolongbelikan #nakmaluapabossku - 14 days ago

54 Likes
21 Comments
0
Kot ye pn nk support bini diet..xyh la curikkk ayam bahagian yg byk isi tu..pastu bagi yg xde isi ni kt kite.. "Ni banyak kalori ni yg..awak ambik yg kecik ni je..." **ayam kampung goreng 200kalori..tapi sejak bila encek suami pn da pandai kire2 kalori ni..hahahahaha.. #taknakkurusnaksihat 
#makanmakandanmakanlagi 
#budakdemokmmgkuatmakan 
#cintahatisaya

Kot ye pn nk support bini diet..xyh la curikkk ayam bahagian yg byk isi tu..pastu bagi yg xde isi ni kt kite.. "Ni banyak kalori ni yg..awak ambik yg kecik ni je..." **ayam kampung goreng 200kalori..tapi sejak bila encek suami pn da pandai kire2 kalori ni..hahahahaha.. #taknakkurusnaksihat #makanmakandanmakanlagi #budakdemokmmgkuatmakan #cintahatisaya - 14 days ago

21 Likes
6 Comments
0
33/365 of 2019.. Allah selamatkan ayah..
Allah selamatkan ayah..
Allah selamatkan ayah ABDUL RAHMAN
Allah selamatkan ayah.. Happy bornday(2feb 1953 - 2feb 2019)to my one and only a man who will never hurt me..my first love..my superhero.. Semoga ayah dipanjangkan umur..diperluaskan rezeki..diberi rezeki seperti air yg mengalir..diberi kesihatan yg baik..diberi kebahagian di dunia dan diakhirat..kak long..abg kecik..kak ngah..zul..adik..nana..dayyan..dayyani..sayang ayah sampai akhir nyawa kitaorg..lebiyuuuu daddyyy.. **terima kasih ayah..kak long da kawen..da tua2 ni pn ayah masih anta lagi kan lauk laa..anta kan buah2an laa..i know im #alwaysbeurlittlegirl..hahahahahaha..(kak ngah xde pesbok..so xdela dia jeles sgt pun..hahahaha)

#happybirthdaydad 
#iloveyoueternity 
#cintahatisaya 
#sayangbanyakbanyak 
#sayangsampaibilabila 
#myfirstlove 
#mysuperhero 
#mysyurga 
#alwaysloveyou 
#alwaysbeurlittlegirl

33/365 of 2019.. Allah selamatkan ayah.. Allah selamatkan ayah.. Allah selamatkan ayah ABDUL RAHMAN Allah selamatkan ayah.. Happy bornday(2feb 1953 - 2feb 2019)to my one and only a man who will never hurt me..my first love..my superhero.. Semoga ayah dipanjangkan umur..diperluaskan rezeki..diberi rezeki seperti air yg mengalir..diberi kesihatan yg baik..diberi kebahagian di dunia dan diakhirat..kak long..abg kecik..kak ngah..zul..adik..nana..dayyan..dayyani..sayang ayah sampai akhir nyawa kitaorg..lebiyuuuu daddyyy.. **terima kasih ayah..kak long da kawen..da tua2 ni pn ayah masih anta lagi kan lauk laa..anta kan buah2an laa..i know im #alwaysbeurlittlegirl ..hahahahahaha..(kak ngah xde pesbok..so xdela dia jeles sgt pun..hahahaha) #happybirthdaydad #iloveyoueternity #cintahatisaya #sayangbanyakbanyak #sayangsampaibilabila #myfirstlove #mysuperhero #mysyurga #alwaysloveyou #alwaysbeurlittlegirl - 15 days ago

26 Likes
0 Comments
0
32/365 of 2019

Saja nk update berat terkini..walaupun masih berat lagi..tp happy la jugak da turun almost 5kg utk sebulan ni..betul la kak ngah kata..yg jahat tu gula..so bila kite buat challenge 31days without air manis..kek..segala..nampak la hasilnya..tp tu la bila kite da biasa minum air manis..mmg addicted woooiii..masa memula tu..mmg emo terok laa..smp sentap2 dgn budak2 set..pasal kirim milo kosong je pn..pastu diaorg lupa nk beli..tu boleh jd sentap..hahahahaha..tp kalau nk ikot kan..milo tu pn manis jugak..tp kakak cuba la had kan..klu dlu boleh kata everyday mesti nk milo..ni semggu 2x je kot..tu pn yg kosong tanpa susu n gula..huhuhuu.. Walaupun belom la turun byk kilos pn..tp kakak share sikit tips ye..klu ada yg nk follow.. **every morning kakak minum air rendaman halba(satu sudu) + jintan(satu sudu)(2ramuan ni rendam sebelom tido) bila nk minum..tapiskan dlu..tmbah air panas sikit..perahkan seslice lemon + satu/dua sudu apple cider..(boleh google khasiat dia..) ***klu rasa mcm nk sgt2 minum air manis..kite buat green tea..kakak buat green tea ahmed tu..pastu makan epal or buah2..tp malam2 kenot makan buah tau..buah is makan siang sajaa.. ****pakai girlde / korset utk bg kite makan sikit jekk..sapu krim panas dlu..pastu pakai la..kakak pakai @nody_slimmingbelt nak tido pun pakai jugakkk..hehehehe.. Semoga kakak terus istiqomah..hari ni kite cheat day boleh x?biasa la kan baru turun 5kilos..da berangan mcm kurus sgt..hahahahahha

#taknakkurusnaksihat 
#dahnakmasuk4series 
#kalaukitatakjagadirikitasapalaginakjaga 
#semogaterusistiqomah

32/365 of 2019 Saja nk update berat terkini..walaupun masih berat lagi..tp happy la jugak da turun almost 5kg utk sebulan ni..betul la kak ngah kata..yg jahat tu gula..so bila kite buat challenge 31days without air manis..kek..segala..nampak la hasilnya..tp tu la bila kite da biasa minum air manis..mmg addicted woooiii..masa memula tu..mmg emo terok laa..smp sentap2 dgn budak2 set..pasal kirim milo kosong je pn..pastu diaorg lupa nk beli..tu boleh jd sentap..hahahahaha..tp kalau nk ikot kan..milo tu pn manis jugak..tp kakak cuba la had kan..klu dlu boleh kata everyday mesti nk milo..ni semggu 2x je kot..tu pn yg kosong tanpa susu n gula..huhuhuu.. Walaupun belom la turun byk kilos pn..tp kakak share sikit tips ye..klu ada yg nk follow.. **every morning kakak minum air rendaman halba(satu sudu) + jintan(satu sudu)(2ramuan ni rendam sebelom tido) bila nk minum..tapiskan dlu..tmbah air panas sikit..perahkan seslice lemon + satu/dua sudu apple cider..(boleh google khasiat dia..) ***klu rasa mcm nk sgt2 minum air manis..kite buat green tea..kakak buat green tea ahmed tu..pastu makan epal or buah2..tp malam2 kenot makan buah tau..buah is makan siang sajaa.. ****pakai girlde / korset utk bg kite makan sikit jekk..sapu krim panas dlu..pastu pakai la..kakak pakai @nody_slimmingbelt nak tido pun pakai jugakkk..hehehehe.. Semoga kakak terus istiqomah..hari ni kite cheat day boleh x?biasa la kan baru turun 5kilos..da berangan mcm kurus sgt..hahahahahha #taknakkurusnaksihat #dahnakmasuk4series #kalaukitatakjagadirikitasapalaginakjaga #semogaterusistiqomah - 15 days ago

20 Likes
6 Comments
0
Bila pagi2 ko ajak adik ko membawang..adoiii laa..disuruhnya kita beli susu bg sel2 otak berhubung..hahahahaha.. **Tengah2 hangin terus xjd nk marah dah.. #membawangtime 
#adikadikkaklong

Bila pagi2 ko ajak adik ko membawang..adoiii laa..disuruhnya kita beli susu bg sel2 otak berhubung..hahahahaha.. **Tengah2 hangin terus xjd nk marah dah.. #membawangtime #adikadikkaklong - 17 days ago

8 Likes
0 Comments
0
29/365 of 2019

Dalam rezeki kita ada rezeki org lain..dlm rezeki @4jiwamenjadi1 ada rezeki kitaorg..ehhhh..hehehehe..tq dyn banje kitaorg makan lunch hr ni..semoga diperluaskan rezeki awak..tq so muchhhh..nanti belanja la lagi..hahahahaha

#makanmakandanmakanlagi 
#budakdemokmmgkuatmakan 
#terimakasihkawan 
#kawansampaibilabila 
#sayangbanyakbanyak 
#kawansusahsenang 
#bestfriend #bestie

29/365 of 2019 Dalam rezeki kita ada rezeki org lain..dlm rezeki @4jiwamenjadi1 ada rezeki kitaorg..ehhhh..hehehehe..tq dyn banje kitaorg makan lunch hr ni..semoga diperluaskan rezeki awak..tq so muchhhh..nanti belanja la lagi..hahahahaha #makanmakandanmakanlagi #budakdemokmmgkuatmakan #terimakasihkawan #kawansampaibilabila #sayangbanyakbanyak #kawansusahsenang #bestfriend #bestie - 18 days ago

38 Likes
0 Comments
0
Sejak kawen ni..rasa da lama xdrive sesorg jauh2..(mengada naw jauhnya melaka je pun..hahahahha) **gigih dtg smp melaka sebab craving kan capati melayu ni haaa..hambek smp 2keping sekali..walaupun kalori capati dengan kari ayam ni sejenis tggi jugakk..tp craving punye pasal..lantak laaa..hahahahaha... ***this is my 1st wefie on 2019.. #makanmakandanmakanlagi 
#budakdemokmmgkuatmakan #capatitanjung 
#sampaikemelakacaricapati
#adikadikkaklong

Sejak kawen ni..rasa da lama xdrive sesorg jauh2..(mengada naw jauhnya melaka je pun..hahahahha) **gigih dtg smp melaka sebab craving kan capati melayu ni haaa..hambek smp 2keping sekali..walaupun kalori capati dengan kari ayam ni sejenis tggi jugakk..tp craving punye pasal..lantak laaa..hahahahaha... ***this is my 1st wefie on 2019.. #makanmakandanmakanlagi #budakdemokmmgkuatmakan #capatitanjung #sampaikemelakacaricapati #adikadikkaklong - 20 days ago

23 Likes
4 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.