munifhijjazkitchen

Munif Hijjaz Kitchen

Shah Alam & Klang and KL, Food Delivery service
🕰️ : 10am -10pm 7 days a week.
: 019-9393227 / 019-2365768
📬 : munifhijjazkitchen@gmail.com

Jom masak Ayam Kampung Kacuk Munif Hijjaz. Lebih besar, lebih daging, lebih lembut, lebih berselera. Siap dicuci dan boleh terus masak. #You_Order_We_Deliver Munif Hijjaz Trading Berinsentif - MHTB HQ ✅Anda peminat Ayam Organik ? ✅Keluarga anda penggemar *Ayam Kampung Kacuk*? ✅Anda seorang isteri yang bekerjaya dan tiada masa untuk ke pasaraya mencari ayam ? ✅Anda sering risau dgn kualiti dan kebersihan ayam yang di jual di pasaran luar ? ✅ibu dan ayah anda penggemar Ayam Organik , tapi tidak tahu bagaimana cara untuk mendapatkan stock dengan sangat mudah ?

Jangan Risau , Kami ada jalan penyelesaian nya 
kepakaran kami adalah Menjual Ayam Daging segar & Ayam Kampung Kacuk.

Mengapa anda perlu memilih Better Whole Chicken keluaran Munif Hijjaz ? 📌Ayam yang sudah siap dipotong dan di bersihkan ( tiada organ dalaman) . 📌Daging nya yg lebih lembut dan sedap 📌Diberi makanan #Organik 📌Ternakan secara bebas. 📌Harga ayam yang setanding dengan kualiti nya

_Ingin tahu info dengan lebih lanjut ? Jom hubungi kami di talian www.wasap.my/60192365768/Nak_Info_Better_Whole_Chicken
*#ATAU*

www.wasap.my/60199393227/Nak_Info_Better_Whole_Chicken

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan pelbagai menu makanan dan juga rangkaian produk Munif Hijjaz di :

https://munifhijjazkitchen.oddle.me

Jom masak Ayam Kampung Kacuk Munif Hijjaz. Lebih besar, lebih daging, lebih lembut, lebih berselera. Siap dicuci dan boleh terus masak. #You_Order_We_Deliver Munif Hijjaz Trading Berinsentif - MHTB HQ Anda peminat Ayam Organik ? Keluarga anda penggemar *Ayam Kampung Kacuk*? Anda seorang isteri yang bekerjaya dan tiada masa untuk ke pasaraya mencari ayam ? Anda sering risau dgn kualiti dan kebersihan ayam yang di jual di pasaran luar ? ibu dan ayah anda penggemar Ayam Organik , tapi tidak tahu bagaimana cara untuk mendapatkan stock dengan sangat mudah ? Jangan Risau , Kami ada jalan penyelesaian nya kepakaran kami adalah Menjual Ayam Daging segar & Ayam Kampung Kacuk. Mengapa anda perlu memilih Better Whole Chicken keluaran Munif Hijjaz ? Ayam yang sudah siap dipotong dan di bersihkan ( tiada organ dalaman) . Daging nya yg lebih lembut dan sedap Diberi makanan #Organik Ternakan secara bebas. Harga ayam yang setanding dengan kualiti nya _Ingin tahu info dengan lebih lanjut ? Jom hubungi kami di talian www.wasap.my/60192365768/Nak_Info_Better_Whole_Chicken *#ATAU * www.wasap.my/60199393227/Nak_Info_Better_Whole_Chicken Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan pelbagai menu makanan dan juga rangkaian produk Munif Hijjaz di : https://munifhijjazkitchen.oddle.me - 2 days ago

55 Likes
2 Comments
0
Antara menu western kami you ollss ❤️

Antara menu western kami you ollss ️ - 5 days ago

46 Likes
0 Comments
0
Dapatkan khasiat sepenuhnya dan tenaga dari Better Cafe with Arabic gum dan Barley. Sedap dan mengenyangkan. Cuba dulu sis 🌸❤️

Dapatkan khasiat sepenuhnya dan tenaga dari Better Cafe with Arabic gum dan Barley. Sedap dan mengenyangkan. Cuba dulu sis ️ - 5 days ago

50 Likes
2 Comments
0
Jom try kita punya volcano chicken chop!!!!! ❤️❤️❤️🙊🙊🙊🙊

Jom try kita punya volcano chicken chop!!!!! - 5 days ago

53 Likes
0 Comments
0
Cuba jangan tak cuba sandwich kami! 👍❤️

Cuba jangan tak cuba sandwich kami! ️ - 6 days ago

37 Likes
4 Comments
0
Mulakan pagi anda dengan meminum munif cocoa untuk kekal bertenaga dan kenyang. Baik untuk kekal aktif, produktif dan  tak perlu letak gula dah cukup manis dan sihat ❤️❤️🌸🌸

Mulakan pagi anda dengan meminum munif cocoa untuk kekal bertenaga dan kenyang. Baik untuk kekal aktif, produktif dan tak perlu letak gula dah cukup manis dan sihat - 6 days ago

44 Likes
7 Comments
0
Menu baru !! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Variasi jenis roti sandwhich menanti di dapur munif hijjaz untuk sistur2 n bro2 sekalian. Order sekarang dan rasa! pasti terangkat, youollss!

Menu baru !! ️Variasi jenis roti sandwhich menanti di dapur munif hijjaz untuk sistur2 n bro2 sekalian. Order sekarang dan rasa! pasti terangkat, youollss! - 6 days ago

50 Likes
0 Comments
0
Nak Cuba, pm tepi sis bro sekalian ❤️🌸

Nak Cuba, pm tepi sis bro sekalian - 8 days ago

27 Likes
1 Comments
0
🌸Al manna Delima🌸 cubalah jikalau sis n bro sekalian nak sistem penghadaman untuk menjadi lebih sihat dan Lebih Teratur. Sambil2 tu turun berat sekali you olls. Whatsapp for more details

Al manna Delima cubalah jikalau sis n bro sekalian nak sistem penghadaman untuk menjadi lebih sihat dan Lebih Teratur. Sambil2 tu turun berat sekali you olls. Whatsapp for more details - 8 days ago

60 Likes
3 Comments
0
Crispy Earthy Fried Oyster Mushroom in da house you ollssss!!! ❤️❤️❤️ nantikan menu terbaru ini dari kami. Stay tuned!!!

Crispy Earthy Fried Oyster Mushroom in da house you ollssss!!! ️ nantikan menu terbaru ini dari kami. Stay tuned!!! - 8 days ago

58 Likes
4 Comments
0

13 days ago

20 Likes
0 Comments
0
Cubalah menu terbaru kami. Sweet and sour chicken. Makanan berinspirasikan style kantonis yang sedap dan santai

Cubalah menu terbaru kami. Sweet and sour chicken. Makanan berinspirasikan style kantonis yang sedap dan santai - 13 days ago

30 Likes
3 Comments
0
Cubalah menu terbaru kami. Sweet and sour fish. Makanan berinspirasikan style kantonis yang sedap dan santai

Cubalah menu terbaru kami. Sweet and sour fish. Makanan berinspirasikan style kantonis yang sedap dan santai - 13 days ago

61 Likes
7 Comments
0
Mengapa minuman kami best seller? Ini kerana air minuman kami Mengandungi Arabic Gum yang sangat baik untuk kesihatan menyeluruh. ❤️ membantu proses penghadaman
❤️ anti-inflammatory atau anti-radang
❤️ membantu dalam menyihatkan buah pinggang
❤️ mempercepatkan proses menyembuh luka dalaman
❤️ menyegarkan badan dan perut akan kenyang lebih lama hati pun senang 🙊

Mengapa minuman kami best seller? Ini kerana air minuman kami Mengandungi Arabic Gum yang sangat baik untuk kesihatan menyeluruh. ️ membantu proses penghadaman ️ anti-inflammatory atau anti-radang ️ membantu dalam menyihatkan buah pinggang ️ mempercepatkan proses menyembuh luka dalaman ️ menyegarkan badan dan perut akan kenyang lebih lama hati pun senang - 13 days ago

39 Likes
0 Comments
0
Tidak berminat minum coffee? Jangan bimbang, MHK juga menyediakan minuman cocoa, best seller di kalangan customer kami yang gemar minuman cocoa malt. Terbaik dari ladang. ❤️

Tidak berminat minum coffee? Jangan bimbang, MHK juga menyediakan minuman cocoa, best seller di kalangan customer kami yang gemar minuman cocoa malt. Terbaik dari ladang. ️ - 13 days ago

60 Likes
6 Comments
0
Dapatkan minuman coffee bestseller kami, RTD Better Cafe yang sangat sedap dan sihat untuk kesihatan anda ❤️

Dapatkan minuman coffee bestseller kami, RTD Better Cafe yang sangat sedap dan sihat untuk kesihatan anda ️ - 13 days ago

49 Likes
1 Comments
0
Selamat tengah hari buat pelanggan yg kami sayangi semoga tengah hari ini indah2 shj  dan ceria selalu😊😊, anda tak tahu nak makan apa  tengah hari nanti mari lah oder Nasi kukus ayam berempah. Tunggu apa lagi cepat oder dekat Munif Hijjaz Kitchen 
PM kami di 019 9393227/0134649557 atau klik link di ini http://www.wasap.my/60199393227/MHK_RequestMenu 
#wedeliverhappinesstoyou 
#justonlydelivery 
#munifhijjazkitchenawesome#cepatjanganlepaskanpeluangini

Selamat tengah hari buat pelanggan yg kami sayangi semoga tengah hari ini indah2 shj dan ceria selalu, anda tak tahu nak makan apa tengah hari nanti mari lah oder Nasi kukus ayam berempah. Tunggu apa lagi cepat oder dekat Munif Hijjaz Kitchen PM kami di 019 9393227/0134649557 atau klik link di ini http://www.wasap.my/60199393227/MHK_RequestMenu #wedeliverhappinesstoyou #justonlydelivery #munifhijjazkitchenawesome #cepatjanganlepaskanpeluangini - 2 months ago

281 Likes
2 Comments
0
Termurah dari ladang...Tidak dapat dimana2 semurah ini. Ayam Kampung Kacuk..Penyet, Bakar & Rempah.. Hanya RM9.90 sahaja!!!. Munif Hijjaz Kitchen ~ Food Delivery Service untuk Shah Alam, Klang & KL
✅Boring dengan makanan yang sama makan setiap hari?
✅Malas nak keluar untuk makan di luar pejabat atau rumah?
✅ Anda duduk di kawasan Shah Alam, Klang Dan KL?

Munif Hijjaz Kitchen ada penyelesaian untuk anda... Kami menyediakan menu yang kelainan dari yang anda selalu masak dipejabat dan rumah.. #You_Order_We_Deliver!!!
Dari 10.00am -10.00pm setiap hari 7 hari seminggu..
Bagaimana caranya? ✅ Whatspp kami untuk request menu www.wasap.my/60199393227/MHK_RequestMenu
✅ Bawa bincang menu nak di tempah
✅ Berikan order anda pada kami
✅ Chef kami masakkan dan deliver ke premis anda.
✅ Nikmati masakan kami panas-panas

Best kan?...jom order..
www.munifhijjaz.com "Munif Hijjaz, Simbol Tanpa Keraguan"*

Termurah dari ladang...Tidak dapat dimana2 semurah ini. Ayam Kampung Kacuk..Penyet, Bakar & Rempah.. Hanya RM9.90 sahaja!!!. Munif Hijjaz Kitchen ~ Food Delivery Service untuk Shah Alam, Klang & KL Boring dengan makanan yang sama makan setiap hari? Malas nak keluar untuk makan di luar pejabat atau rumah? Anda duduk di kawasan Shah Alam, Klang Dan KL? Munif Hijjaz Kitchen ada penyelesaian untuk anda... Kami menyediakan menu yang kelainan dari yang anda selalu masak dipejabat dan rumah.. #You_Order_We_Deliver !!! Dari 10.00am -10.00pm setiap hari 7 hari seminggu.. Bagaimana caranya? Whatspp kami untuk request menu www.wasap.my/60199393227/MHK_RequestMenu Bawa bincang menu nak di tempah Berikan order anda pada kami Chef kami masakkan dan deliver ke premis anda. Nikmati masakan kami panas-panas Best kan?...jom order.. www.munifhijjaz.com "Munif Hijjaz, Simbol Tanpa Keraguan"* - 3 months ago

776 Likes
7 Comments
0
2018 - © Deskgram. All rights reserved.